Hello [:

luni, 5 septembrie 2011

About emo ~part aII-a~

Am vazut cat de gresit intelege lumea termenul de "emo" si simt nevoia sa ii lamuresc pe toti. Stiu ca blogul meu nu o sa fie citit de cine trebuie (adica de cei care nu inteleg), daca o sa fie citit vreodata, dar cine stie...
Ascult emocore, deci sunt emo kid.
Cam de aici porneste totul, emo defineste un gen muzical. E exact aceeasi poveste ca si cu gothic rockul. Si ce e emocore-ul mai exact? Hardcore Punk. Multe formatii de emocore sunt trw. Eu ascult destul de multe, ador acest gen muzical. Si sa enumar cateva, care am auzit ca sunt considerate emo : Black Veil Brides, A fire inside, My Chemical Romance, All time low, Kill Hannah, A Vein Attempt, About Last Night, Alesana, Annisokay, Asking Alexandria, Bless the fall, Boys Like Girls, Escape the Fate, Hey Monday, Paramore si Bullet for my Valentine (dupa revista Popcorn), Pierce the Veil, Falling in Reverse, From Autumn to ashes, Story of the year, A skylit drive, A thorn for every Heart, Alexisonfire, Brokencyde, Breath Carolina, Bring me the Horizon, Funeral for a friend, Saosin, A static lullaby, Senses Fail, Silverstein si etc (imi e prea somn sa scriu si restul)
Apoi despre look si etc... Nu cred ca esti obligat sa porti negru 24/24, chiar si pijamalele sa fie asa :)) Cred ca e mai mult libera alegere, te imbraci dupa mood-ul in care esti :)) Eu cand le-am zis alor  mei ca sunt emo, mum a zis: "De aceea te imbraci asa, de minune?" Not really, ma imbrac asa pt ca imi place si vreau sa fiu unica, dar nu stiu cata lume intelege. Peste tot vezi efectul "copy paste", in special de pe tumblr pe facebook si nimeni nu mai e original. That's making me sick (:  Si aici am putea vorbi si despre hipersensibilitate. Nimeni nu mai e in stare sa dea un citat trw filozofic de la el, toti repeta ce aud sau vad online. Un fel de radio sant, dupa cum spune Hiro. Facebook-ul e plin de asa ceva, statusurile oamenilor la fel. Bine ca exista bloguri unde poti posta fara sa fii vazut ca un ciudat ce gandesti cu adevarat.
Iar intervine viziunea religioasa... mai mereu e un impediment. Esti judecat pentru ca tu crezi in Dumnezeu, pentru ca simpatizezi "partea intunecata", pentru ca esti ateu. Si atunci wtf ar trebui sa fac? Cel mai bine e sa te increzi in tine si sa faci ce crezi ca e bine, fara sa asculti ce iti spun altii *bine, nu instig la violenta, never ever ever. si nici la omor, sinucidere, drugs sau chestii de genul :-j
Depresia... cu totii trecem prin momente din astea, doar ca nu toti suntem la fel de puternici. Te gandesti la sinucidere... e okay, problema ta. Daca sinuciderea ar fi ceva specific emo, atunci Hitler e emo. Si atunci e un... nu serios? /:)
Imi e prea somn sa ma gandesc la restul, sa explic restul... ceva sugestii, scrieti aici :p

2 comentarii: