Hello [:

marți, 5 iulie 2011

cANd ti S-a aRS b3Cul

Tocmai mi s-a ars becul din camera si pentru un moment am ramas fara lumina. Nu ca m-ar fi deranjat intunericul, pentru ca sunt obisnuita, cel putin cu cel din interiorul meu. Si uite asa, a durat ceva pana tata sa gaseasca un bec, mai ales ca se grabeste ~iei, in curand raman singura acasa :> si invit pe oricine are ganduri mari =)) ~ Pana la urma a gasit unul si prima data nu s-a aprins. LOL, am crezut ca noaptea asta o fac pe alb - negru fara alb, dar intr-un final a raspuns rugamintilor si s-a aprins imprastiind o lumina... rosie. Si ma simt ca si cum scaunul meu s-ar fi transformat intr-o naveta spatiala si m-ar fi adus pe Marte. Senzatii tari si experiente noi, dar vine noaptea si tastatura nu se vede asa bine doar cu lumina calculatorului, noroc ca m-am obisnuit sa scriu. Dar totusi, lumian asta devine stranie, mai ales gandindu-ma la fragmentul de timp in care voi fi singura, izolata in acest turn si nu am cum sa cobor din cauza monstrilor infometati si urlatori, caini adusi tocmai din inima Iadului, chiar de la inaltimea sa, Lucem Ferre. Ma gandesc sa asasinez eu acesti caini, sa fiu ceva in genul Xenei, o printesa razboinica, dar pe cine pacalesc, ma sperie si cel mai inofensiv caine, dar acestia adusi tocmai din Iad? Oricum, atata timp cat n-am motive sa parasesc turnul, e okay. Si nici nu cred ca vreun violator sau criminal in serie va trece pe aici :-?? Asa ca nu am niciun motiv de panica, cu toate ca aceasta lumina e cat se paote de stranie ... like Hell.

2 comentarii:

  1. tu, ce turn iti tat trebe, ca stai la casa, si la parter inca :)) daca vrea careva sa intre, o s-o faca =)) si ce-i cu lumina rosie, e pe bune sau faci iara pe dreamer-u? :)) super-tare experenta, pacat ca n-am fost de fatza sa te aud cum urli :))

    RăspundețiȘtergere
  2. deci te rog, becu meu da lumina rosie si nu ma mai acuza de "dream-uri" ca o data vorbesc si eu pe bune, traiesc o experienta din asta, mai horror, ceva paranorbec si uh imi strici aici toata fericirea :))) taie-mi aripile :)) si ce daca stau la casa la parter? :-w ce, ala nu e etaj, nu tot la inaltime e? :-w si, in plus, eo nu pot iesi din casa ca ma mananca cainii. Ca eu sunt ceva copil din ala anormal si gata :p si la mine nu vin crimianli in serie si nici vilatori =)) ca astia stiu ca daca sunt draguti ma ofer = )))) LOL, nu ma ofer, le dau cu becul in cap :p pt o singura pers ma ofer :"> si taci, nu zice nimic, cu siguranta o stii :))) la cat o pomenesc :x si sa stii ca urlu frumos :> iti dai seama, doar mai stii in parc cu cainele ala, nuh? =))) am prins ultrasunetele =)))

    RăspundețiȘtergere