Hello [:

duminică, 30 octombrie 2011

Un motiv sa zambesti: exista stele pe cer!

Pana acum nimeni nu parea interesat... Fiecare are problemele sale, iar pana la urma subiectivismul ne domina. Si totusi, ramai socat cand cineva incearca sa patrunda in universul tau si manifesta atata interes. Poate ca pentru unii, asta nu ar insemna nimic, dar pentru mine inseamna un medicament.
Totusi, intai vreau sa ma asigur ca nu e un vis, unul ca celelalte... sau acelea sunt amintiri?  Uneori, nici nu mai conteaza, diferenta dintre vis si amintire e insignifianta, pentru ca uneori iti raman in minte doar lucrurile fericite.
Dar nu e asa rau, pentru  ca mi s-a promis ca nu voi fi uitata, cel putin de o persoana. E al doilea cel mai frumos lucru pe care mi l-a spus cineva si cred ca se intelege reactia mea dramatica de a izbucni in lacrimi (IAR). Acum ma pot gandi doar la cerul de afara, sperand ca e instelat, pentru ca exista posibilitatea sa privim aceeasi stea si asta inseamna un gram de speranta. Fiecare stea privita in comun cu cineva, reprezinta o apropiere, iar o apropiere de cineva, inseamna ca nu esti singur. Daca nu estisingur, inseamna ca cineva te iubeste (si aici a iubi are multe sensuri). Iar daca cineva te iubeste, inseamna ca nu te va lasa niciodata sa mori. Un motiv sa zambesti: exista stele pe cer (inclusiv soarele).

PS: Multumesc mult, multumesc pentru tot, in special pentru acele cuvinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu